AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme ohjaajia Karhutorppaan sekä kotona toteutettavaa palveluun. Klikkaa otsikkoa saadaksesi lisätietoa.

HENKILÖKOHTAINEN AVUSTAJA

Etsimme henkilökohtaisia avustajia Uudenmaan alueelle, erityisesti pääkaupunkiseudulle. Asiakasryhmä on pääasiassa aikuisia kehitysvammaisia ihmisiä. 

Työ sopii hyvin osa-aikatyöksi alan opiskelijoille ja muille vammaistyöstä kiinnostuneille. Varsinaisia koulutusvaatimuksia ei ole. Työ on itsenäistä ja joustavaa ja mukautuu hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Jokainen asiakas on yksilöllinen ihminen, kuten myös työntekijä eli paras työkalu on reipas ja ennakkoluuloton asenne. Avustajat tekevät tärkeää työtä.

Tarjoamme kaikille avustajille HetaTESin mukaista palkkaa ja työhön perehdytyksen, palvelukoordinaattorimme on työntekijän käytettävissä kaikissa tilanteissa, tarvittaessa myös työkentällä. Soma Hoivapalvelujen työntekijänä saat työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja sinulla on mahdollisuus tehdä mielenkiintoista uraa vammaisalalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen yrjana.salmela@somahoiva.fi. Hakemuksessa tulee ilmetä:

 nimi ja ikä                                                                                                                                                                       -paikkakunta, kaupunki, kaupunginosa tms. alue, jolla pystyt työskentelemään.                                             -voit myös kertoa muuta itsestäsi, kaikki asiat voivat vaikuttaa siihen, että löydämme juuri sinulle sopivaa työtä.

Hakemuksen voit tehdä myös tekstiviestillä numeroon 044 731 1171, samasta numerosta voi myös tiedustella lisätietoja.

Yrjänä Salmela ohjaaja/palvelukoordinaattori 044 730 1171 yrjana.salmela@somahoiva.f

 

 

SOMAHOIVA OY

Karhutorpantie 1

00980 HELSINKI

SARA RICKSTRÖM

p. 0400 34 34 26

sara.rickstrom@somahoiva.fi

YRJÄNÄ SALMELA

p. 044 730 1171

yrjana.salmela@somahoiva.fi

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial